Pogosta vprašanja

A lahko pridem samo enkrat pogledati, da vidim, kako to zgleda?

Temu je namenjeno prvo srečanje. Če po prvem srečanju začutiš, da to ni nekaj, kar bi ti koristilo pri tvoji osebnostnem razvoju, potem ni potrebno nadaljevati in vplačani denar vrneva (zaenkrat se to še ni zgodilo). Na naključno srečanje pa ne moreš priti, saj na prvem srečanju sprejmemo določene dogovore, ki vplivajo na udeležbo srečanj in njihov potek.

Kaj se zgodi po devetem srečanju?

Smiselno je, da skupina samostojno nadaljuje s srečanji, saj člani skozi teh devet srečanj spoznajo princip delovanja moške skupine. Krog moških, če je ustrezno organiziran, je neverjetno orodje za osebnostno moško rast. Hkrati smo moderatorji na voljo za podporo še šest mesecev po devetem srečanju.

Kdo ponavadi moderira skupine? So to terapevti ali kakšni izkušenejši člani?

Skupino moderimo profesionalni moderatorji / faciliatorji.

Sem mati samo hranilka in bi želela svojemu mladoletnemu sinu najboljše. A lahko pridem pogledati, kaj počnete, da bom vedela, kako vzgajati svojega sina?

Zelo bi bili veseli, da bi lahko podprli vašega sina na takšen način, a moške skupine so rezervirane zgolj za moške. Del naše vizije je tudi delo z mladimi. Vas sin je lepo vabljen, da se skupini pridruži, ko bo polnoleten.

Kakšne so teme o katerih se pogovarjate na moških skupinah?

Na srečanjih obravnamo teme, ki so pomembne za moškega v današnji družbi. Ključno je, da o temah ne “filozofiramo”, temveč jih čim globlje izkusimo. Pri tem nam pomaga dinamika in raznolikost skupine. Teme se prilagajajo vsaki moški skupini posebej.

Želiš prejemati vsebine o sodobni moškosti?

1x mesečno pošiljamo nove članke in obvestila o novih skupinah. Tvoji osebni podatki so varni.

Uspešna prijava