MOŠKE DEBATE PODCAST

Pogovorna oddaja, kjer se moški iz različnih moških skupin pogovarjamo o svojih življenjskih izkušnjah, procesih in prebojih. Avtentično in sproščeno. Podcaste snemamo v pod okriljem Anže Pavlin – DEBATE podkast.

Arhiv prejšnjih podcastov

#2 Spolnost in spolna energija: Aleksander Lah

Seks, spolnost in spolna energija.  Zelo pomembne teme v življenju moškega, pa vendar se o njih večkrat pogovarjamo zadržano. Kakšna je vloga in pomen spolnosti v življenju moškega? Kako lahko kultiviramo svojo spolno energijo, da z njo ustvarjamo harmonične odnose in ne povzročamo bolečine (sebi in drugim). Kako pozdraviti svoje rane, negotovosti in nesproščenost okoli spolnosti? Zakaj je način kako vidimo in prakticiramo spolnost pomembna tudi za širšo družbo?  Aleksander Lah in Matej Delakorda o tem in še marsičem skozi sproščen in pristen pogovor.

#1 Izkušnja s prvo moško skupino: Uroš Ferlin

Si se kdaj spraševal, kako je v moški skupini? Kaj se tam dogaja, kaj in kako se moški pogovarjamo, kako se izzivamo in kako postajamo bolj avtentični? V prvem podcastu je bil z nami Uroš Ferlin, podjetnik, predavatelj in tudi član 1. moške skupine, ki deluje in se srečuje od oktobra 2017. Uroš in Matej Delakorda (moderator moških skupin) sta delila svoje izkušnje in poglede na moške skupine. Če želite slišati in začutiti, kako se moški tudi lahko pogovarjamo, da transformiramo sebe in druge, prisluhnite.

Želiš prejemati vsebine o sodobni moškosti?

1x mesečno pošiljamo nove članke in obvestila o novih skupinah. Tvoji osebni podatki so varni.

Uspešna prijava