Kaj je moška skupina?

Moške skupine so okolje, kjer moški skupaj raziskujemo, kako čim bolj razviti svoj potencial, kako na najboljši način služiti sebi, s tem pa tudi svetu okrog sebe. V moški skupini iščemo odgovore na eksistenčna vprašanja. »Kakšna sta moja usmeritev in smisel v življenju? Kako narediti ta svet prijaznejši?« Na moški način.

  • Redna srečanja moških in globoko delo na sebi. Brez leporečenja. 
  • Okolje za avtentično deljenje izkušenj in izzivov kaj pomeni biti moški.
  • Prostor za preseganje sebe in za kultivacijo moške energije.
  • Klic na avanturo.

Poglej si video: “Moška ranljivost moč in odgovornost”
(4. maraton pozitivne psihologije, 2019) v Ljubljani

 

Izkušnje udeležencev iz moških skupinah:

“Med različnimi možnostmi kam na novo usmerit svojo energijo, sem letos intuitivno izbral srečanja v moški skupini. Slutil sem, da bo to močna izkušnja, prave predstave pa nisem imel. Izkazalo se je, da je bila odločitev res dobra. V moški skupini sem začutil pripadnost, kakršne v družbi z ženskami nisem nikoli. Pač moška energija. Občutek imam, da sem našel nekaj, kar sem že dolgo iskal. Skupina zelo različnih moških mi je nastavila ogledalo, dala iskrene odzive na čustva, ki sem jih izrazil in presenečen sem odkril, da me cenijo in spoštujejo zato, ker sem tak kot sem. In ker si upam zavrtat vase. Med moškimi v moji skupini se počutim varen. Lažje rastem, ker rastemo skupaj in se med seboj navdihujemo. Imamo skupen namen in zato so srečanja drugačna, kot tista za šankom. V skupini sem spoznal dobra orodja za reševanje konfliktov v odnosih in prebral nekaj literature, ki me je slekla do nagega. Zajebano, ampak ne bi zamenjal za nič! To rabim.”

David S.

Moška skupina klic na potovanje!

Gre za potovanja v vase, v svoje zmage, bolečine, strahove in potenciale. Gre za prostor, kjer odlagamo svoje maske in kjer ne ugajamo drugim.  To je mesto, kjer ne bežimo, temveč učimo biti prisotni z vsemi svojimi sencami in vrlinami. Sebe delimo in se spoznavamo na novo. Vse to v varnem okolju, kjer se lahko izrazimo, poslušamo zgodbe ter izzivamo en drugega. Vse to, da postanemo boljša verzija sebe kot moškega, kot partnerja, očeta, sina ali mentorja.

Potovanja traja najmanj 2 meseca in pol, ko je s skupino prisoten moderator (9 srečanj), ponavadi pa se to potovanje nadaljuje. Določene skupine se srečujejo več let.  Cena za 9 srečanj je 197€.

Ceno za udeležbo na moški skupini vključuje:

+ 9 srečanj moške skupine od 2 do 2.5h (skupaj 18 do 24,5h)
+ tedenske naloge / izzive
+ 2 e-knjigi
+ končni izlet skupaj s skupino
+ podpora po telefonu s strani moderatorja (po potrebi)
+ 6 mesecev podpore po končani skupini (s strani moderatorja, po potrebi)
+ 2-4 letna srečanja vseh moških skupin
+ kvalitetna neformalna srečanja in druženja z drugimi moškimi skupinami

P.s. Če imaš kakšno dodatno vprašanje nam piši na info (at) moske-skupine.si ali pokliči na 041 673 262 (Borut).

Št. moških skupin

Št. moških v skupinah

Želiš prejemati vsebine o sodobni moškosti?

1x mesečno pošiljamo nove članke in obvestila o novih skupinah. Tvoji osebni podatki so varni.

Uspešna prijava