Kako poteka moška skupina?

Ko si popolnoma sproščen, odprt, podprt, sprejet in razumljen. Ko lahko deliš svojo notranje občutke, strahove, težave, misli, brez kakršnegakoli obsojanja ali zavrnitve drugih. Vsi smo bili ranjeni v življenju. Večkrat. Nekatere rane celimo celo življenje. Povsem drugače pa jih lahko celimo ob podpori drugih moških.

Kje srečanja moških skupin potekajo?

Moške skupine organiziramo v vseh večjih krajih v Sloveniji in širše, pa tudi na spletu, če je do prve skupine predaleč ali pa vam takšen način dela bolj ustreza.

Kako pogosto se srečujemo?

Srečanja potekajo enkrat tedensko, devet zaporednih tednov, včasih je vmes kak teden ali dva premora, predvsem ko so prazniki ali šolske počitnice.

Kako dolgo traja eno srečanje?

Eno srečanje traja dve uri do dve uri in pol, trajanje pa je odvisno tudi od velikosti skupine.

Nove skupine se pričenjajo približno vsaka dva – tri mesece. 
Med poletjem (julij, avgust) in pozimi (december, januar) ponavadi novih skupin ne začenjamo.

Kako se prijavim?

Ob prijavi preko elektronskega obrazca te bomo poklicali in se s teboj pogovorili, da vidimo, ali se tvoje videnje in pričakovanja skladajo s tem, kar moška skupina je. Po tem klicu ti pošljemo nadaljnje informacije, da se boš lahko pripravil na prvo srečanje, in potem začnemo!

Nekatere potrditve in sprejemanja tvojih dejanj ti lahko nudijo samo pripadniki istega spola. Naše izkušnje in skrite strahove lahko v popolnosti razumejo samo drugi moški. Naše zgodbe lahko povsem odprto podelimo samo z nekom, ki se je, tako kot mi, v temi in bolečini, boril z enakimi demoni in bil ranjen podobno kot mi.

Kakšen je vložek?

Finančni vložek je 320€ v enem obroku (pred začetkom 1. srečanja) ali 360€ (v 2 ali 3 obrokih, več podrobnosti v prijavnici). Na prvem mestu to pomeni tvojo zavestno odločitev, da boš po svoji najboljših močeh pristopil k delu na sebi in nesebično nudil podporo drugim udeležencem skupine. V kolikor celoten znesek poravnaš že pred prvim srečanjem, je cena udeležbe 320€. Če na prvem srečanju ugotoviš, da moške skupine niso zate, ti povrnemo vplačan denar minus 35 eur za prvo delavnico v skladu s Splošnimi pogoji na www.moske-skupine.si/splosni-pogoji/.

Zakaj je cena tako nizka?

Zato ker želimo, da bi se moške skupine čimprej razširile po vsej Sloveniji in tem delu Evrope.

Obstaja starostna omejitev za moško skupino?

V skupino lahko vstopi vsak moški, ki je dopolnil 18 let. Zgornje starostne omejitve ni. Moderatorji skupin si pridružujemo pravico, da interesentom vstop v skupino zavrnemo, če presodimo, da njihovo psihofizično počutje ni dovolj dobro za proces skupinskega dela ali kadar opazimo, da se pričakovanja interesenta preveč razlikujejo od načina dela projekta moške skupine. To sporočimo po prvem telefonskem pogovoru, ki ga opravimo z vsakim interesentom ali najkasneje po prvem srečanju moške skupine.

Kaj pa po devetih srečanjih?

V svetu moške skupine, ki so pri nas novost, obstajajo že desetletja. In nekatere tudi že desetletja delujejo z istimi člani. V privih devetih srečanjih se vsak nauči, kako biti aktiven član moške skupine in kako jo voditi, s srcem in hrbtenico, zavestno in z integriteto, in spozna, kaj mu ta prinaša. Velika večina moških se odloči in s skupino nadaljuje, kar je tudi najin namen. Skupini še šest mesecev nudimo aktivno podporo, pa tudi po tem času ostanemo v stiku z njo. Moške skupine so lifestyle, življenjski slog, eden manjkajočih členov v svetu moderne moškosti.

Odgovornost za zdravje

Vsak moški v skupini je odgovoren za svoje lastno psihofizično zdravje. Določene teme in vaje, ki jih izvajamo v skupini, so za udeležence lahko zahtevnejše in odgovornost vsakega moškega je, da moderatorjem v naprej sporoči za morebitne zdravstvene omejitve, ki jih ima. To preverimo tudi na telefonskem pogovoru in na prvem srečanju. Podrobnosti si lahko preberete v splošnih pogojih.

Zasebni podatki

Za učinkovito delovanje moških skupin o udeležencih zbiramo določene osebne podatke. Kateri so ti podatki in kako ravnamo z njimi, si lahko preberete v naši politiki varovanja zasebnih podatkov.

Skozi moško skupino rastemo in napredujemo kot moški, kot partnerji, kot starši, kot prijatelji, kot človeška bitja. To je orodje za našo rast in razvoj moškega. Moški potrebuje druge moške za zdravo rast.

Želiš prejemati vsebine o sodobni moškosti?

1x mesečno pošiljamo nove članke in obvestila o novih skupinah. Tvoji osebni podatki so varni.

Uspešna prijava