MODERATORJI

Matej Delakorda

Oče, podjetnik, sociolog, trener, moderator in coach.

So-ustanovitelj projekta moške skupine v Sloveniji (ki deluje od 2017).
Prve moške delavnice sem se udeležil leta 2013, od takrat naprej sem sodeloval na različnih delavnicah za moške: Zat Baraka, Eli Buren, Sasha Cobra, Man Kind Project (New Warrior Training Adventure), Celebration of Being …
Od svoje prve moške delavnice naprej se zavedam, da imamo moški svoje lastne procese in izzive, ki jih večkrat lažje razrešujemo v moških skupinah. Zato podpiram projekt, saj verjamem, da zdrava in avtentična moškost v družbo in odnose prinaša več ravnovesja in sodelovanja.

Izbrane reference za moške skupine:

  • Univ. dipl. sociolog – socialogija izobraževanja
  • 10+ let moderatorskih in trenerskih izkušenj in dela s skupinami
  • 5+ let moderatorskih izkušenj z moškimi skupinami
  • ACC ICF coach
  • Učitelj integralnega dihanja, Slovenija
  • Diplomant Duhovne univerze in Šole čustvene inteligence, Slovenija
  • V prostem času plesalec argentinskega tanga.

Simon Vučer

mag. pravnih znanosti, svetovalec, moderator, plesalec, oče in partner

Vidim se kot radostnega in radovednega raziskovalca, modrega učitelja in učenca v izkušanju čarobnosti življenja. Privlači me samoodkrivanje skozi spolno osvobajanje in avtentično čustveno izražanje, še posebej vezano na delovanje v odnosih. Tako sem poleg formalne izobrazbe uspešno zaključil obe izkustveni stopnji Mednarodne šole tempeljskih umetnosti. Posameznikom pomagam pri samoodkrivanju in čustvenem osvobajanju, kot šepetalec pri iskanju zdravja in harmonije, s praktičnim izobraževanjem na področju čutne komunikacije (jasno izražanje potreb, sočutno poslušanje in odločno postavljanje mej) in s pomočjo masaže božanskega templja. Aktivno spodbujam moško odličnost kot moderator v projektu Moških skupin. Z odločitvijo, za izkušanje neznanega in sledenje notranjemu vodstvu sem si dal možnost za krepitev lastne moči in samoopolnomočenja v smislu prevzemanja odgovornosti zase in za svoje delovanje ter zaživel bolj polno in svobodno življenje v katerem sem ustvaril svoje božansko partnerstvo.

Jur Samec

Moderator moških skupin

Najlažje bi se opisal kot žlahtnega divjaka. Življenje zajemam z veliko žlico, tako kot me zanimajo različne stvari, od umetnosti do obrtništva, od mestnega utripa življenja do podeželskega. O poslanstvu vedno znova razmišljam, kot bi želel ga povezati v eno besedo. Vidim ga kot služiti sebi in drugim, biti ob pravem času na mestu za podporo tistim, ki jo potrebujejo. Poslanstvo živim v svojem lastnem obstoju v katerem uporabljam in nadgrajujem darove, ki sem jih prejel z rojstvom.

Razmišljanje o osmislitvi življenja, me je vodila v odnose z ljudmi in s samim seboj. S svojo pronicljivostjo, čuječnostjo in empatijo se razvijam v drugačnega človeka. Osvojeno delim z drugimi, pri tem sem usmerjen v vzpodbujanje, razumevanje in sprejemanjem v naši skupni rasti.

Anže Pavlin

Moderator moških skupin

Sem zavesten moški, partner, podjetnik in že tri leta sem član moških skupin. Vključitev mi je pomagala pri tem, da sem skozi notranje procese našel navdih življenja v sebi in postal podcast producent. V svojem podcastu z naslovom Debate raziskujem tabu teme v odnosih, tako v partnerstvu, kot v družbi, ter spodbujam odprto razpravo o njih. Sledim svoji strasti do raziskovanja moškosti, ki me nemalokrat potisne na rob cone udobja. Te izzive precej bolj varno in učinkovito presegam v moških skupinah. V bližnji prihodnosti se mi obeta novo poglavje v življenju, saj bom izkušal nova doživetja in spoznanja v vlogi očeta. Za bolj poglobljene vpoglede v moje življenjske izkušnje in razmišljanja, vas vabim k branju mojega zapisa v blogu. (glej spodnjo povezavo)

BIVŠI MODERATORJI,
ki so soustvarjali projekt moške skupine

Kontakt

4 + 10 =

Želiš prejemati vsebine o sodobni moškosti?

1x mesečno pošiljamo nove članke in obvestila o novih skupinah. Tvoji osebni podatki so varni.

Uspešna prijava