MODERATORJI

Matej Delakorda

Oče, podjetnik, sociolog, trener, moderator in coach.

So-ustanovitelj projekta moške skupine v Sloveniji (ki deluje od 2017).
Prve moške delavnice sem se udeležil leta 2013, od takrat naprej sem sodeloval na različnih delavnicah za moške: Zat Baraka, Eli Buren, Sasha Cobra, Man Kind Project (New Warrior Training Adventure), Celebration of Being …
Od svoje prve moške delavnice naprej se zavedam, da imamo moški svoje lastne procese in izzive, ki jih večkrat lažje razrešujemo v moških skupinah. Zato podpiram projekt, saj verjamem, da zdrava in avtentična moškost v družbo in odnose prinaša več ravnovesja in sodelovanja.

Izbrane reference za moške skupine:

  • Univ. dipl. sociolog – socialogija izobraževanja
  • 10+ let moderatorskih in trenerskih izkušenj in dela s skupinami
  • 5+ let moderatorskih izkušenj z moškimi skupinami
  • ACC ICF coach
  • Učitelj integralnega dihanja, Slovenija
  • Diplomant Duhovne univerze in Šole čustvene inteligence, Slovenija
  • V prostem času plesalec argentinskega tanga.

Simon Vučer

mag. pravnih znanosti, svetovalec, moderator, plesalec, oče in partner

Vidim se kot radostnega in radovednega raziskovalca, modrega učitelja in učenca v izkušanju čarobnosti življenja. Privlači me samoodkrivanje skozi spolno osvobajanje in avtentično čustveno izražanje, še posebej vezano na delovanje v odnosih. Tako sem poleg formalne izobrazbe uspešno zaključil obe izkustveni stopnji Mednarodne šole tempeljskih umetnosti. Posameznikom pomagam pri samoodkrivanju in čustvenem osvobajanju, kot šepetalec pri iskanju zdravja in harmonije, s praktičnim izobraževanjem na področju čutne komunikacije (jasno izražanje potreb, sočutno poslušanje in odločno postavljanje mej) in s pomočjo masaže božanskega templja. Aktivno spodbujam moško odličnost kot moderator v projektu Moških skupin. Z odločitvijo, za izkušanje neznanega in sledenje notranjemu vodstvu sem si dal možnost za krepitev lastne moči in samoopolnomočenja v smislu prevzemanja odgovornosti zase in za svoje delovanje ter zaživel bolj polno in svobodno življenje v katerem sem ustvaril svoje božansko partnerstvo.

Jur Samec

Moderator moških skupin

Najlažje bi se opisal kot žlahtnega divjaka. Življenje zajemam z veliko žlico, tako kot me zanimajo različne stvari, od umetnosti do obrtništva, od mestnega utripa življenja do podeželskega. O poslanstvu vedno znova razmišljam, kot bi želel ga povezati v eno besedo. Vidim ga kot služiti sebi in drugim, biti ob pravem času na mestu za podporo tistim, ki jo potrebujejo. Poslanstvo živim v svojem lastnem obstoju v katerem uporabljam in nadgrajujem darove, ki sem jih prejel z rojstvom.

Razmišljanje o osmislitvi življenja, me je vodila v odnose z ljudmi in s samim seboj. S svojo pronicljivostjo, čuječnostjo in empatijo se razvijam v drugačnega človeka. Osvojeno delim z drugimi, pri tem sem usmerjen v vzpodbujanje, razumevanje in sprejemanjem v naši skupni rasti.

BIVŠI MODERATORJI,
ki so soustvarjali projekt moške skupine

Kontakt

12 + 9 =

Želiš prejemati vsebine o sodobni moškosti?

1x mesečno pošiljamo nove članke in obvestila o novih skupinah. Tvoji osebni podatki so varni.

Uspešna prijava