Nič več prijazen fant

Slovenski prevod knjige: “No More Mr. Nice Guy” (Dr. Robert A. Glover), ki jo obravnavamo tudi moških skupinah.

Pomembno branje za moške, da ozavestimo, kako nas je družba in družina vzgojila v “prijazne fante”, kar ni dobro. Samo prijazno ne pomeni integrirano in največkrat tudi ne pomeni avtentično. Prijaznost pri moških je lahko psihološko preživetvena strategija, ki nas oropa boljših odnosov, notranje svobode in osebne integritete/moči.   »Ni vam treba postati boljša verzije sebe, da bi bili ljubljeni, vaše potrebe zadovoljene in živeli dobro življenje. Samo biti morate, kar v resnici ste. Dejansko so vam ves čas v napoto prav stvari, ki jih skušate skriti ali se jih znebiti.«

Pot odličnega moškega

Slovenski prevod knjige: “The Way of the Superior Man: A Spiritual Guide to Mastering the Challenges of Women, Work, and Sexual Desire” (David Deida)

Osnovni vodič za moške o tem, kako lahko moški ponudi svoje avtentične sposobnosti in darove, ostane v predani ljubezni svoboden in neovirano živi iz svoje najgloblje resnice.

 

Priročnik za razsvetljen seks

Avtor uspešnice Pot odličnega moškega (David Deida) je v svetu zaslovel tudi s knjigo o razsvetljenem seksu.

Odločitev, da se odpremo in čutimo, je naša temeljna praksa razsvetljenega seksa, v vsakem trenutku. Namesto da bi se osredotočili zgolj na lastno zadovoljstvo ali da bi se zgolj odzvali na partnerjev ali partneričin prihod in odhod, moramo trenirati, da čutimo vsako izkušnjo in preko nje. Ne izogibamo se lastnih občutkov in čustev ali občutkov in čustev partnerja ali partnerice. S prakso postanejo naša srca prostorna, kar omogoča prostor za sprejemanje in ljubljenje z vsemi mislimi in čustvi, užitki in bolečinami, ko pridejo in gredo.

Želiš prejemati vsebine o sodobni moškosti?

1x mesečno pošiljamo nove članke in obvestila o novih skupinah. Tvoji osebni podatki so varni.

Uspešna prijava